Vi reder ut streaming & streamingtjänster

2022-09-20

Vad betyder egentligen de olika begreppen - och hur streamar du ditt innehåll?

Streaming är en stor del av det moderna sättet att konsumera innehåll - många uppskattar att slippa passa tidtablåer och att kunna välja själva när de tittar på tv.

På Tele2 tror vi på friheten att själv kunna välja hur du konsumerar ditt innehåll - vill du fortfarande se linjära kanaler och gillar att zappa bland tv-kanaler är våra tv-paket perfekta för dig, med dem får du det bästa av båda världar. Både streaming och tv.

För dig som redan har mobilabonnemang eller bredband hos Tele2, erbjuder vi även olika streamingpaket. Med dessa paket kan du titta på mängder av filmer, serier och sport när du vill och hur du vill. Våra streamingpaket kommer i olika storlek och prisklasser, och du hittar ditt innehåll i Tele2 Play, en app som vi ständigt uppdaterar med nya funktioner. Självklart finns den tillgänglig för nerladdning på de flesta moderna enheter och plattformar.

Vad är en streamingtjänst?

LOGOS STREAMING MAX

En streamingtjänst är en leverantör av innehåll som vi samarbetar med för att fylla ditt paket hos oss med en stor bredd av titlar. Vissa streamingtjänster specialiserar sig inom specifika genrer som dokumentärer, true crime eller fakta och andra på t.ex. de senaste filmerna från bioduken. Vi är alltid på jakt efter att samarbeta med leverantörer vars innehåll passar våra kunders efterfrågan allra bäst.

När du köpte ditt paket fick du även se vilka streamingtjänster som ingick. Ju fler streamingtjänster som ingår i ditt paket, desto fler filmer, serier, dokumentärer, faktaprogram och familjeinnehåll kommer du kunna titta på.

Hur tittar jag på innehåll från mina streamingtjänster?


Vi arbetar hårt för att presentera innehåll i din Tv Hub eller i ditt Tele2 Play som vi tror du kommer gilla bäst. Vi arbetar även med att kategorisera de tusentals titlar streamingtjänsterna erbjuder. Vill du till exempel titta på komedi har vi skapat en kategori med komedititlar som samlar titlar från alla dina streamingtjänster.

Skulle du på egen hand vilja se vilka titlar en viss streamingtjänst erbjuder dig gör du det enklast genom att bläddra dig fram till kategorin vi kallar för Playbibliotek. Där listar vi alla streamingtjänster för just ditt paket - har du t.ex. tv hos oss ser du även innehåll från de flesta kanaler.

apponphone