Legendarisk underhållning som hela världen vill se

2022-09-07

SkyShowtime blir nya hemmet för alla Paramount+ favoriter

Från och med den 20 september ersätts Paramount+ med den nya streamingtjänsten SkyShowtime som erbjuder massor av ny underhållning. SkyShowtime kommer fortsätta att ingå i alla våra nya Tv- och streamingpaket, du som kund behöver inte göra någonting, vi gör allt åt dig.

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studior. Med tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen kommer tjänsten att innehålla ett brett urval av efterlängtade serier och filmer. Nedan hittar du ett urval av kommande premiärer.

©Showtime Networks Inc. All Rights Reserved.

American Gigolo
Tillgänglig fr.o.m 20 september – nytt avsnitt varje vecka

Se Jon Bernthal axla rollen som Julian Kaye, när han 18 år efter att han blev åtalad för mord kämpar för att hitta sin väg i Los Angeles sexindustri samtidigt som han söker efter anledningen till att han hamnade bakom galler.

© 2022 PARAMOUNT PICTURES AND SEGA OF AMERICA, INC. ALL RIGHTS RESERVED.

Sonic the Hedgehog 2
Tillgänglig fr.o.m. 27 september

När hysteriske Dr. Robotnik återvänder till jorden med en ny allierad, Knuckles, ser Sonic sin chans att bevisa att han har det som krävs för att bli en sann hjälte.

Dr. Robotnik och Knuckles vill förgöra civilisationen, så Sonic samarbetar med sin sidekick Tails, och tillsammans ger de sig ut på uppdrag: rädda jorden.

Sing 2
Tillgänglig fr.o.m 18 oktober

Moon Theatre har blivit en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i det glamorösa Redshore City.

Tillsammans med hans artisktvänner, måste de komma på en plan hur de ska ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment.

Se Sing 2 från SkyShowtime, som ingår i alla Tele2s streamingpaket. © 2021 Universal Studios. All Rights Reserved.

Har du tillgång till de linjära kanalerna Paramount+ Movies och Paramount+ Series idag?

Från och med 20 september kommer dessa byta namn till SkyShowtime 1 och SkyShowtime 2. Du hittar dem fortfarande på samma kanalplats, det vill säga: kanalplats 73 respektive 72.

SkyShowtime 1:

SkyShowtime 1 är hemmet för ikoniska serier och filmer från Paramount Pictures, Dreamworks, Showtime och Peacock. Här kan du se de senaste succéfilmerna, exklusiva serier och dokumentärer samt alla dina familjefavoriter.

SkyShowtime 2:

SkyShowtime 2 erbjuder en samling filmer och serier från världsberömda filmstudios inklusive Universal Pictures, Nickelodeon, Paramount+ och Sky. Luta dig tillbaka och låt dig underhållas av nya exklusiva premiärer och älskade klassiker.

Om SkyShowtime

Den helt nya streamingtjänsten SkyShowtime, samlar den bästa underhållningen från världens största studior och historieberättare från Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, SHOWTIME®, Sky Studios, Paramount+ och Peacock. Med tusentals timmars kvalitetsunderhållning för hela familjen kommer tjänsten att innehålla ett brett urval av efterlängtade serier och filmer. SkyShowtime lanseras den 20 september och ersätter Paramount+ men kunder kommer kunna fortsätta att titta på aktuella Paramount+-favoriter såsom Halo, Yellowstone, The Offer och Star Trek: Strange New Worlds, samt originalserier från SHOWTIME® som Yellowjackets, Dexter: New Blood, Super Pumped: The Battle for Uber och The First Lady.