Artiklar

Super Mario Bros. Filmen

Vinn årets julklapp och mycket mer till de små

Tillsammans med SkyShowtime tävlar vi nu ut Paw Patrol och Super Mario kit! Perfekt inför jul. Ta chansen och vinn det perfekta julklappskittet.

Var med och tävla om de perfekta julklapparna.

Ta chansen och var med och tävla om de perfekta julklapparna!

Var med och tävla om årets julklapp här!

Multiple assets SkyShowtime December Branded 1920x1080

Kommande filmer och serier till Tele2 Play

December är full av höjdpunkter! Från SkyShowtime kan vi bl.a. vänta oss The Super Mario Bros. Movie, Transformers: Rise of the Beast och Lawmen: Bass Reeves. Spider-Man: Across the Spider-Verse från Viaplay svingar sig även in till Tele2 Play under december.

Börje - The Journey of a Legend Cover Art

Exlusiv intervju med Valter Skarsgård

I samband med premiären av serien Börje - The Journey of a Legend har vi fått intervjua Valter Skarsgård som porträtterar Börje Salming. Streama från och med den 19 november på Viaplay som ingår i alla våra nya tv- och streamingpaket.

Julfilmer 2023 i Tele2 Play

Streama julfilmer 2023

Julen närmar sig och för att komma i rätt stämning vill vi tipsa om filmer med jultema som finns i Tele2 Play redan nu.

The Swarm - Key Art 1920x1080 Branded

Exklusiv intervju med Alexander Karim

I samband med premiären av serien The Swarm har vi fått intervjua Kim Sulocki som är en av huvudrollerna. Streama från och med den 28 maj på Viaplay som ingår i alla våra nya tv- och streamingpaket. The Swarm består av åtta avsnitt där två avsnitt släpps på premiärdagen.

Tv Hub Mini Still Image - 1920x1080

Kom igång med Tv Hub och Tv Hub Mini

Boxarna som samlar Sveriges största utbud av sport och underhållning på ett och samma ställe. Vi har tagit fram en installationsguide som enkelt guidar dig igenom de steg du behöver göra för att komma igång med ditt tittande.

Hilma 1920x1080 - branded

Premiär för storfilmen Hilma på Viaplay via Tele2 Play

Baserat på den sanna historien om Hilma af Klints gåtfulla liv, som genom hennes revolutionerande konst skulle komma att bli erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer och en feministisk ikon.

Tele2 Play - iPad 12.9-inch-Home 1031x580

Se allt på samma ställe - Ladda ner Tele2 Play

Du har väl inte missat att ladda ner vår app Tele2 Play? Tele2 Play är vår streamingplattform och app som samlar all din underhållning på ett och samma ställe. Ta med dina tv-kanaler och streaming över allt.

Börje - The Journey of a Legend Key Art 1920x1080 Branded

Aktivera ditt Viaplay-konto som ingår hos Tele2

I våra nya tv- och streamingpaket ingår även streamingpaket från Viaplay. För att du ska få tillgång till tusentals timmar av underhållning från Viaplay måste du först aktivera ditt konto genom tre enkla steg.

Tele2 Play - Premier League header brandad 1920x1080

Följ Premier League med Viaplay från Tele2 Play

Följ fotboll i världsklass med Viaplay från Tele2 Play. Heja fram ditt favoritlag och missa ingen match. Premier League ingår i vårt största streamingpaket Film, Serier & Sport Premium.