Artiklar

The Offer Key Art Branding

Tävla om en iPad med Paramount+

Nu har du chansen att vinna en Apple iPad (9th Gen) 64GB värd 4000 kr! Tävlingen är i samarbete med Paramount+ och den nylanserade serien The Offer.

Viaplay Partisan S02 Key Art Branded

Exklusiv intervju med Kim Sulocki

I samband med premiären av den andra säsongen av den omtalade serien Partisan har vi fått intervjua Kim Sulocki som är en av huvudrollerna. Streama alla fem avsnitt från och med den 1 maj på Viaplay som ingår i ditt tv-paket.

Tele2 Play - app

Ladda ner Tele2 Play

Du har väl inte missat att ladda ner vår app Tele2 Play? Tele2 Play är vår streamingplattform och app som samlar all din underhållning på ett och samma ställe.

Robert Stuga

Boxer Play flyttar in i Tele2 Play

Den 30 mars flyttar Boxer Play in i Tele2 Play. Men du kan redan nu logga in med ditt Boxerkonto och streama dina tv-kanaler i Tele2 Play.

Frivisning Teaser tele2play.se artikel

Frivisning av nyhetskanaler

På grund av den rådande situationen i Ukraina frivisar Tele2 tre nyhetskanaler till samtliga kunder.

Halo 16x9 w/ Logo, Copyright, CTA

Premiär för Halo från Paramount+

I samband med premiären av den nya serien Halo så tävlar vi ut tillsammans med Paramount+ en gift box till ett värde av ca. 3 000kr.

NatGeo Drönare Logo

Nu kan du vinna en DJI Mini 2!

I samarbete med National Geographic Now tävlar vi nu ut en drönare till ett värde av ca. 5 000 kr. Njut av de bästa dokumentärerna, vetenskapsprogramen, expeditioner och mycket mer från National Geographic Now.

Teen Titans Go! 16x9

Vinn Teen Titans Go! leksaker

Fira nya avsnitt av Teen Titans Go! med dina småttingar, och klicka på er favorithjälte för att vara med och tävla om Teen Titans Go-leksaker, till ett värde av 350 kr.

Ghostbusters: Afterlife - Logo

Tävla om pris värt 2 999 kr med Ghostbusters: Afterlife

Fira premiären av det nya kapitlet i Ghostbusters-sagan med oss och SF Anytime - Ghostbusters: Afterlife är den senaste Ghostbustersfilmen som med sina många blinkningar till originalet hyllats av fans och recensenter.

Tele2 play podie 800x450

Comhem Play blir Tele2 Play

Från och med idag byter Comhem Play namn till Tele2 Play. Du kommer garanterat känna igen dig, det är bara namnet som är nytt. Men vi har också en till nyhet...