Artiklar

CodenameAnnika

Vinn biljetter till premiären av Kodnamn: Annika

Tillsammans med SkyShowtime tävlar vi nu ut två exklusiva biljetter till galapremiären av Kodnamn: Annika och en hotellnatt i Stockholm den 25 september. Ta chansen att glittra på röda mattan tillsammans med skådespelarstjärnor.

Grease: Rise of the Pink Ladies Branded Key Art

Vinn två av de ikoniska Pink Ladies eller T-Birds jackorna!

Pink Ladies är tilbaka! I samarbete med SkyShowtime tävlar vi nu ut ikoniska Pink Ladies och T-Birds jackorna till ett värde av ca 4000 SEK till dig och en vän. Vill du bli en del av Grease-gänget? Läs mer om hur du går tillväga för att vara med och tävla här.

The Swarm - Key Art 1920x1080 Branded

Exklusiv intervju med Alexander Karim

I samband med premiären av serien The Swarm har vi fått intervjua Kim Sulocki som är en av huvudrollerna. Streama från och med den 28 maj på Viaplay som ingår i alla våra nya tv- och streamingpaket. The Swarm består av åtta avsnitt där två avsnitt släpps på premiärdagen.

Tv Hub Mini Still Image - 1920x1080

Kom igång med Tv Hub och Tv Hub Mini

Boxarna som samlar Sveriges största utbud av sport och underhållning på ett och samma ställe. Vi har tagit fram en installationsguide som enkelt guidar dig igenom de steg du behöver göra för att komma igång med ditt tittande.

Hilma 1920x1080 - branded

Premiär för storfilmen Hilma på Viaplay via Tele2 Play

Baserat på den sanna historien om Hilma af Klints gåtfulla liv, som genom hennes revolutionerande konst skulle komma att bli erkänd som en av västvärldens första abstrakta konstnärer och en feministisk ikon.

Mezzo Live HD - logo

Vinn en Sonos högtalare med Mezzo Live HD

I samarbete med Mezzo Live HD tävlar vi nu ut en varsin Sonos Soundbar (värde 5300 SEK) till två lyckliga vinnare. Läs mer hur du tävlar här.

Tele2 Play - iPad 12.9-inch-Home 1031x580

Se allt på samma ställe - Ladda ner Tele2 Play

Du har väl inte missat att ladda ner vår app Tele2 Play? Tele2 Play är vår streamingplattform och app som samlar all din underhållning på ett och samma ställe. Ta med dina tv-kanaler och streaming över allt.

Viaplay - Heder 1920x1080 inbränd logo

Aktivera ditt Viaplay-konto som ingår hos Tele2

I våra nya tv- och streamingpaket ingår även streamingpaket från Viaplay. För att du ska få tillgång till tusentals timmar av underhållning från Viaplay måste du först aktivera ditt konto genom tre enkla steg.

Tele2 Play - Premier League header brandad 1920x1080

Följ Premier League med Viaplay från Tele2 Play

Följ fotboll i världsklass med Viaplay från Tele2 Play. Heja fram ditt favoritlag och missa ingen match. Premier League ingår i vårt största streamingpaket Film, Serier & Sport Premium.

BIANCA - Key Art 1920x1080 logo

Vinn biljetter till BIANCA - Hela Sveriges nya talkshow

Tillsammans med Kanal 5 tävlar vi ut biljetter till första inspelningsdagen, som äger rum tisdagen den 11 oktober, för dig och en vän. Tävlingen pågår mellan 27 september - 4 oktober. 18-årsgräns gäller.