Artiklar

No Time To Die 16:9 Viaplay Branded

Aktivera ditt Viaplay-konto som ingår i ditt paket

I våra nya tv- och streamingpaket ingår även streamingpaket från Viaplay. För att du ska få tillgång till tusentals timmar av underhållning från Viaplay måste du först aktivera ditt konto och ladda ner appen - Läs mer här!

hero clifford v2

Vinn en iPad Mini med Paramount+

Sommarlovet är här och det firar vi med en tävling i samarbete med Paramount+. I samband med premiären av Clifford Den stora röda hunden har du nu chansen att vinna en iPad Mini Wi-Fi 64GB Space Grey Gen 5, till ett värde av ca. 4.995kr.

2022-06 KV streamingpaket 800x450

Nya streamingpaket i Tele2 Play

Idag lanserar vi tre helt nya streamingpaket i Tele2 Play – Film & Serier, Film, Serier & Sport och Film, Serier & Sport Premium. I alla paket ingår underhållning från bland annat Viaplay och Paramount+.

The Offer Key Art Branding

Tävla om en iPad med Paramount+

Nu har du chansen att vinna en Apple iPad (9th Gen) 64GB värd 4000 kr! Tävlingen är i samarbete med Paramount+ och den nylanserade serien The Offer.

Viaplay Partisan S02 Key Art Branded

Exklusiv intervju med Kim Sulocki

I samband med premiären av den andra säsongen av den omtalade serien Partisan har vi fått intervjua Kim Sulocki som är en av huvudrollerna. Streama alla fem avsnitt från och med den 1 maj på Viaplay som ingår i ditt tv-paket.

Tele2 Play - app

Ladda ner Tele2 Play

Du har väl inte missat att ladda ner vår app Tele2 Play? Tele2 Play är vår streamingplattform och app som samlar all din underhållning på ett och samma ställe.

Robert Stuga

Boxer Play flyttar in i Tele2 Play

Den 30 mars flyttar Boxer Play in i Tele2 Play. Men du kan redan nu logga in med ditt Boxerkonto och streama dina tv-kanaler i Tele2 Play.

Frivisning Teaser tele2play.se artikel

Frivisning av nyhetskanaler

På grund av den rådande situationen i Ukraina frivisar Tele2 tre nyhetskanaler till samtliga kunder.

Halo 16x9 w/ Logo, Copyright, CTA

Premiär för Halo från Paramount+

I samband med premiären av den nya serien Halo så tävlar vi ut tillsammans med Paramount+ en gift box till ett värde av ca. 3 000kr.

NatGeo Drönare Logo

Nu kan du vinna en DJI Mini 2!

I samarbete med National Geographic Now tävlar vi nu ut en drönare till ett värde av ca. 5 000 kr. Njut av de bästa dokumentärerna, vetenskapsprogramen, expeditioner och mycket mer från National Geographic Now.