VINN EN IPAD MINI

2022-07-11
© 2021 Paramount Pictures. All Rights Reserved.

Sommarlovet är här och det firar vi med en tävling i samarbete med Paramount+. I samband med premiären av Clifford Den stora röda hunden har du nu chansen att vinna en iPad Mini Wi-Fi 64GB Gen 5, till ett värde av ca. 4.995kr! Tävla genom att svara på frågan nedan och mejla oss ditt svar till tavling@tele2.com.

Vilken hundras är Clifford?
1.Labrador Retriever
X.Border Collie
2.American Foxhound

Inkludera i mejlet:
-Ditt namn
-Ditt telefonnummer
-Din adress
-Motivering

Skicka in ditt svar samt en motivering till varför du vill vinna en iPad Mini. Genom att delta i tävlingen accepterar du tävlingsvillkoren. Läs mer här.

clifford.stills.v4

Häng med på ett äventyr för hela familjen!

När mellanstadieeleven Emily träffar en magisk djurräddare som för henne samman med en liten röd valp, som snart ska visa sig vara mycket unik - och växa väldigt snabbt, och stort. Emily drar ut på spännande äventyr med sin roliga, impulsiva farbror och Clifford, den stora röda hunden.

Streama familjefilmen här.

Se trailern här:

Streama och se ännu fler söta hundar från Paramount+

Följ de sex populära, hjältemodiga valparna Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma och Skye. Du hittar Paw Patrol och massor av andra populära barnfilmer och serier här.

© 2022 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved
© 2022 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved
© 2022 Spin Master PAW Productions Inc. All Rights Reserved

Ta med dig din underhållning på semestern

Tele2 Play är vår streamingplattform och app där du som har tv- eller streamingpaket hos Tele2 eller är folkbokförd i ett Tele2-hus kan se de flesta av dina tv-kanaler och innehåll på din mobil, surfplatta och dator – i hela EU.

Ladda ner Tele2 Play här för Android och här för iOS

Streaming KV