Aktivera ditt Viaplay-konto

2022-07-15
© Viaplay Group 2022

Du som har ett tv- eller streamingpaket hos Tele2 och Boxer har snart tillgång till många fler timmar av underhållning när vi lägger till Viaplay som en del av ditt paket. För att komma igång behöver du enbart följa dessa tre enkla steg nedan:

Steg 1

Tele2 Play är appen som samlar all din underhållning på ett och samma ställe.
Ladda ner Tele2 Play appen - här för Android och här för iOS.

Steg 2

Aktivera ditt nya Viaplay-konto - det gör du här.
Välj Tele2 (tv-abonnemang), Tele2 Play (utan tv-abonnemang) eller Boxer (tv-abonnemang) som leverantör och fyll i dina uppgifter.

Steg 3

Vi rekommenderar dig även att ladda ner Viaplay-appen och logga in med samma konto.
Ladda ner Viaplay appen - här för Android och här för iOS.

T2P - Flying iPhones 1920x1152 för aktivering

Spela Viaplay-innehåll från Tele2 Play

När du har loggat in i Tele2 Play samlar vi de mest populära titlarna från Viaplay i spellistan "Höjdpunkter från Viaplay" som du hittar på hemskärmen. Om ditt Viaplay-paket innehåller sport så hittar du de populäraste och senaste sporthändelserna under Sport-sektionen.

För att spela visst Viaplay-innehåll kommer du först behöva aktivera Viaplay och ladda ner Viaplay-appen. När dessa steg är genomförda länkas du automatiskt vidare till Viaplay och innehållet spelas upp.

Du vet väl att...

Du som tv-kund även kan se dina tv-kanaler i Tele2 Play appen? Har du även ett mobilabonnemang från Tele2 eller Comviq så dras det ingen mobildata. Streama fritt inom Sverige samt hela EU!*

*Fri streaming gäller inte om du streamar innehåll i Viaplay-appen eller är mobilkund och har Tele2 Play för grundutbud, dvs den version av Tele2 Play som ingår genom din fastighetsägare.
T2 Tv Key Visual 1238x787

Har du ett tv-abonnemang kan du dessutom hyra de senaste filmerna.

Du hittar tusentals filmer och serier i HD-kvalitet i vår hyrbutik. Du hittar dem snabbt och enkelt i din Tv Hub och i TiVo-boxen under fliken "Butik".

För att se dina hyrda titlar i appen måste du först hyra filmen via webbläsaren eller i din tv-box. Du hittar den sedan i din app och kan njuta av filmen på vilken enhet du vill. Se hyrfilmstoppen här.

Tele2 Play - devices